Forsiden | Kontakt |

Kære læser

Mange virksomheder oplever at medarbejdere med vigtige kompetencer, får tilbud om job hos en konkurrent til en højere løn eller større ansvarsområde. Når medarbejdere finder et andet job, skyldes det ofte at de har mange og diffuse arbejdsopgaver og derfor mistet overblikket.

Ledigheden er nu på det laveste niveau siden 2008, og det betyder det kan være vanskeligt at finde en ny medarbejder evt. som erstatning for den der er stoppet
eller har fået job hos konkurrenten. Kandidaten skal derfor være i centrum når du skal ansætte nye medarbejdere.

Antallet af stillingsopslag på internettet er højt og der er længere imellem at kandidater med de helt rigtige kompetencer reflekterer på jobannoncen. Utålmodigheden griber om sig. Hvordan og hvor hurtigt kan vi finde en ny medarbejder? Skal vi bruge en headhunter?

Når virksomhederne har svært ved at finde f.eks. yngre veluddannede medarbejdere, både akademikere og faglærte, kan det være en god ide at holde fast i eller
ansætte medarbejdere der er over 60 år.

NÅR DINE MEDARBEJDERE STOPPER

Det er dyrt når dygtige medarbejdere siger op. Vigtig viden, erfaringer og kompetencer kan blive svære at erstatte, og det kan være både ubehageligt og bekymrende at skulle skille sig af med en medarbejder når man på forhånd ved at vedkommende får svært ved at finde et nyt job.

Læs hele artiklen

DET ER IKKE DE ANDRES SKYLD

Når medarbejdere finder et andet job, skyldes det ofte at de har mange og diffuse arbejdsopgaver og derfor mistet overblikket.

Læs hele artiklen

HVORNÅR SKAL DU BRUGE EN HEADHUNTER?

Ledigheden er på det laveste niveau siden 2008, og det betyder at det kan være vanskeligt at fi nde en ny medarbejder evt. som erstatning for den der er stoppet eller har fået job hos konkurrenten. Kandidaten skal derfor være i centrum når du skal ansætte nye medarbejdere.

Læs hele artiklen

ÆLDRE MEDARBEJDERE HAR ERFARING OG VIDEN

Virksomhederne har svært ved at finde yngre veluddannede medarbejdere, både akademikere og faglærte. Derfor giver det god mening at holde fast i eller ansætte ældre medarbejdere.

Læs hele artiklen

Læs Orientering om ledelse som pdf

Jeg vil gerne modtage Orientering om ledelse pr. mail

Læs vores privatlivspolitik for modtagere af nyhedsbrevet

 

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:

Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontorer:

Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Gludvej 13
7130 Juelsminde