Forsiden | Kontakt |

Kære læser

I øjeblikket har en del virksomheder problemer med at rekruttere de rigtige medarbejdere. Det går ud over konkurrenceevnen og nogle må endda sige nej til nye ordre eller opgaver. Der kan være flere årsager til at det ofte ikke lykkes at finde de rigtige medarbejdere.

Det kan skyldes at mange virksomheder forsømmer at lave det analysearbejde der skal til, når den gode og dygtige medarbejder har sagt op, og afløseren skal findes.

En anden grund kan være at intern rekruttering til lederstillingerne ikke har en høj succesrate.

Det kan også være en god ide at anvende et rekrutteringsfi rma til at tiltrække den eftertragtede arbejdskraft, især når man kæmper om denne med højtprofilerede virksomheder.

Mange virksomheder ser ikke rekrutteringsprocessen som en markedsføringsstrategi der er med til at brande virksomheden.

ER DET SVÆRT AT FINDE DEN RIGTIGE MEDARBEJDER?


Mange virksomheder må erkende at det ikke er nok at annoncere stillingen i den lokale avis, på hjemmesiden eller på en af jobdatabaserne på internettet. De har ikke analyseret hvad der skal til for at f nde den rigtige medarbejder.

Læs hele artiklen

ER DET ET PROBLEM AT REKRUTTERE LEDERE INTERNT?

Der er mange virksomheder der har for vane at rekrutterer deres ledere fra egne rækker. Skyldes det at de har et godt billede af de medarbejdere de forfremmer til en lederfunktion? Svaret er nej.

Læs hele artiklen

KOM UD AF BOXEN NÅR DU SKAL REKRUTTERE

Hvad skal der til for at tiltrække den eftertragtede arbejdskraft, når det er vanskeligt at skabe samme synlighed og profilering som eksempelvis de store højtprofilerede virksomheder hvor alle gerne vil ansættes?

Læs hele artiklen

DIT BRAND ER I FARE!

Erhvervsnyhederne beretter i øjeblikket at mange virksomheder har store problemer med at rekruttere f.eks. ledere, ingeniører, key account managere, it-specialister og andre specialister og generalister

Læs hele artiklen

Læs Orientering om ledelse som pdf

Jeg vil gerne modtage Orientering om ledelse pr. mail

Læs vores privatlivspolitik for modtagere af nyhedsbrevet

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:

Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontorer:

Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Gludvej 13
7130 Juelsminde