Forsiden | Rekruttering | Emnebank | Kontakt |

Vi annoncerer kun nogle af de ledige stillinger vi medvirker til at finde kandidater til her på hjemmesiden. Vi opfordrer dig derfor til at lægge dit CV i vores EMNEBANK, selvom du ikke kan se en stilling nedenfor der matcher dine kvalifikationer og kompetence eller jobønsker. 

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder i Arkitektgruppen via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Byggeleder i Arkitektgruppen via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Strategisk Bygherrerådgiver - Byudvikling via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder VVS i Poul Sejr Nielsen A/S via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projekteringsleder i Arkitektgruppen via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder i Adserballe & Knudsen A/S via linket her. Ansøgning og CV skal være på dansk for at blive behandlet.

Se et udpluk af de virksomheder vi har løst rekrutteringsopgaver for.

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde