Forsiden | Rekruttering | Emnebank | Kontakt |

Vi annoncerer kun nogle af de ledige stillinger vi medvirker til at finde kandidater til her på hjemmesiden. Vi opfordrer dig derfor til at lægge dit CV i vores EMNEBANK, selvom du ikke kan se en stilling nedenfor der matcher dine kvalifikationer og kompetencer eller jobønsker .
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Produktionschef hos Entreprenør Morten Henriksen A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder hos Skjøde A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.


Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder hos Poul Sejr Nielsen A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektchef hos Skjøde A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektchef hos DyrlundSørensen A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.


Send dit CV og ansøgning til stillingen som Bygge-/Projektleder hos Entreprenør Morten Henriksen A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder hos Entreprenør Morten Henriksen A/S via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektchef hos vores kunde via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.


Send dit CV og ansøgning til stillingen som Konstruktionsingeniør hos vores kunde via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som VVS/HVAC Ingeniør hos vores kunde via linket her. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format og på dansk for at blive behandlet.


Se et udpluk af de virksomheder vi har løst rekrutteringsopgaver for.


Du kan se vores privatlivspolitik for kandidater ved at trykke her.

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde