Forsiden | Rekruttering | Emnebank | Kontakt |

Vi annoncerer kun nogle af de ledige stillinger vi medvirker til at finde kandidater til her på hjemmesiden. Vi opfordrer dig derfor til at lægge dit CV i vores EMNEBANK, selvom du ikke kan se en stilling nedenfor der matcher dine kvalifikationer og kompetencer eller jobønsker .Send dit CV og ansøgning til stillingen som Driftschef i Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder hos Hovedstadens Bygningsentreprise A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Byggeleder hos vores kunde ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Afdelingsleder i Juul & Nielsen A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som tilbudsberegner hos vores kunde ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som projektleder hos vores kunde ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som projektleder i PNP-BYG A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.

Se et udpluk af de virksomheder vi har løst rekrutteringsopgaver for.


Du kan se vores privatlivspolitik for kandidater ved at trykke her.

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde