Forsiden | Kontakt |

KONSULENTYDELSER

Høi og Thomassen leverer HR rådgivning og specialviden om opbygning, udvikling og administration af virksomheders personale- og ledelsesforhold, ledelerudvikling, forretningsudvikling og om strategiudvikling.

Ledere og medarbejdere kan koncentrere sig om forretningsopgaver og kunder når virksomhedens strategi, mål og politik for ledere og medarbejdere er velkendt.

Når I beslutter at virksomhedens ledelses-og personaleforhold skal fastlægges, kan I samarbejde med vores HR specialist om at få personaleledelsen til at fungere. Så lederne kan få frigjort tid til at lede virksomhedens opgaver. 

Hvis I ønsker en samarbejdspartner omkring udvikling af virksomhedens forretningsmodeller og strategiudvikling, kan I samarbejde med vores specialist i strategi- og forretningsudvikling.

HR Rådgivning
Høi & Thomassen tilbyder HR rådgivning og specialviden inden for:

HR Processer og administration
Lederudvikling
Fastholdelse af medarbejdere
Organisationsudvikling
Ved organisationsændring
Arbejdsmiljø og trivsel

Pris
Høi & Thomassen har faste priser på vores ydelser. Vi fakturerer ingen direkte omkostninger i forbindelse med løsning af en opgave. Det betyder at du ikke får ekstraregninger og derfor kender dit budget fra start til slut.

Høi & Thomassen A/S påtager sig ikke opgaver vi ikke står 100 % inde for. Vi påtager os heller ikke opgaver vi ikke har kompetencer til at løse.

Jeg vil gerne kontaktes for at høre om Høi & Thomassens konsulentydelser.

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde