Forsiden | Kontakt |


Kære Læser

I dette nr. af Orientering om ledelse fokuserer vi på spørgsmålet om fastholdelse af medarbejdere.

For de fleste virksomhedsledere er det er stort problem når den gode medarbejder ved månedens slutning siger op. Det er de færreste ledere der efterfølgende stiller sig selv spørgsmålet: HVORFOR SIGER MINE BEDSTE MEDARBEJDERE OP?

Et middel til at fastholde sine bedste medarbejdere er samtalerne. Allerede første dag den nye medarbejder møder ind på jobbet, er det en god ide
som en integreret del af onboardingforløbet at gennemføre en FH-samtale som er GENVEJEN TIL AT HOLDE PÅ DINE BEDSTE MEDARBEJDERE.

Der er to måder til at øge dine medarbejderes produktivitet. Du kan udvikle, fyre eller ansætte dig til det, eller DU KAN UDVIKLE DINE MEDARBEJDERE GENNEM FØLELSESMÆSSIG LEDELSE.

COVID-19 pandemien har vist at distance- eller HJEMMEARBEJDSPLADSEN ER KOMMET FOR AT BLIVE. Derfor overvejer mange i øjeblikket om deres medarbejdere altid skal have denne mulighed og hvad det betyder for arbejdets organisering.

God læselyst


HVORFOR SIGER DINE BEDSTE MEDARBEJDERE OP?

Findes der noget mere frustrerende end at opleve dine bedste medarbejdere komme ind på dit kontor sidst på måneden for at meddele at de siger op og stopper med udgangen af næste måned?

Læs hele artiklen

FH-SAMTALER - GENVEJEN TIL AT HOLDE PÅ DINE BEDSTE MEDARBEDJERE

Hvis du ikke jævnligt følger op på hvordan dine medarbejdere har det, kan du miste dem før du ved af det. Fastholdelsessamtaler kan være det værktøj du skal bruge.

Læs hele artiklen

DU SKAL UDVIKLE DINE MEDARBEJDERE GENNEM FØLELSESMÆSSIG LEDELSE

Der er tre måder til at øge produktiviteten i din virksomhed. Du kan udvikle, fyre eller ansætte dig til det. Du kan også vælge at blive leder og optimere dine medarbejdere.

Læs hele artiklen

HJEMMEARBEJDSPLADSEN ER KOMMET FOR AT BLIVE!Mange virksomheder overvejer i øjeblikket om deres medarbejdere altid skal arbejde hjemmefra eller eksternt og ikke kun her i forbindelse med COVID-19 pandemien.

Læs hele artiklen

 

Læs Orientering om ledelse som pdf

Jeg vil gerne modtage Orientering om ledelse pr. mail

Læs vores privatlivspolitik for modtagere af nyhedsbrevet


Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:

Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontorer:

Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Gludvej 13
7130 Juelsminde