Forsiden | Rekruttering | Emnebank | Referencer | Kontakt |

Vi annoncerer kun nogle af de ledige stillinger vi medvirker til at finde kandidater til her på hjemmesiden. Vi opfordrer dig derfor til at lægge dit CV i vores EMNEBANK, selvom du ikke kan se en stilling nedenfor der matcher dine kvalifikationer og kompetencer eller jobønsker.

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder i Juul & Nielsen A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.

Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektchef i Juul & Nielsen A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som VVS Ingeniør i Topdahl Ingeniører & Arkitekter ApS ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.Send dit CV og ansøgning til stillingen som Teamleder/Markedschef i Topdahl Ingeniører & Arkitekter ApS ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.

Hvis du vil have job- og virksomhedsprofilen på denne stilling tilsendt, så send en mail ved at trykke HER

Send dit CV og ansøgning til stillingen som direktør i Kecon A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.
Send dit CV og ansøgning til stillingen som Projektleder i PNP-Byg A/S ved at trykke på den fremhævede tekst. Vær opmærksom på at din ansøgning og CV skal være i enten word- eller pdf-format for at blive behandlet.


Se et udpluk af de virksomheder vi har løst rekrutteringsopgaver for.


Du kan se vores privatlivspolitik for kandidater ved at trykke her.

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde