Forsiden | Ledige stillinger | Outplacement | Emnebank| Kontakt|

Rekruttering

Høi & Thomassen arbejder med rekruttering og ansættelse af direktører, chefer, ledere og specialister til virksomheder der fortrinsvis opererer i Danmark.

Når vi finder og håndplukker de bedste kandidater til en stilling, er det et håndværk vi udfører, og vi er stolte af at være gode til det. Derfor kan du trygt lade Høi & Thomassen finde dine nye medarbejdere.

Vi arbejder professionelt med rekruttering hver dag. Når du bruger os til rekruttering, får du frigjort dine ledelsesmæssige ressourcer og dine medarbejderes tid, så I kan koncentrere jer om din virksomheds opgave.

Kvalitet i rekrutteringen
Når vi skal finde din nye medarbejder, omfatter kvaliteten i rekrutteringsprocessen såvel kandidaternes faglige kvalifikationer som deres personlige kompetencer i forhold til det givne job, og en afvejning af om deres kvalifikationer og kompetencer passer til de holdninger der kendetegner din virksomhed.

Rekrutteringsydelser:
Høi & Thomassen arbejder med følgende rekrutteringsydelser:

NEM Rekruttering er nemt, effektivt og gennemskueligt. Læs mere om NEM Rekruttering.

Klassisk Rekruttering er alt indklusive. Læs mere om Klassisk Rekruttering.

Rekrutteringsværktøjer er en hække ydelser som du selv kan sammensætte når du ønser af forestå dele af rekrutteringsprocessen selv. Læs mere om Rekrutteringsværktøjer.

Pris
Høi & Thomassen har faste priser på vores ydelser. Vi fakturerer ingen direkte omkostninger i forbindelse med den enkelte rekrutteringsopgaver. Det betyder at du ikke får ekstraregninger og derfor kender dit rekrutteringsbudget fra start til slut.


Høi & Thomassen A/S påtager sig ikke opgaver for virksomheder vi ikke kan stå 100 % inde for, og vi påtager os heller ikke opgaver vi ikke har kompetencer til at løse.

Jeg vil gerne kontaktes for at høre om Høi & Thomassen A/S' rekrutteringsydelser.

 

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde