Forsiden | Ledige stillinger | Outplacement | Emnebank| Kontakt|

Rekruttering

Høi & Thomassen arbejder med at finde de kvalificerede og motiverede kandidater til stiIlinger på direktør-, chef-, leder- eller specialistniveau i virksomheder i Danmark.

Vi har arbejdet med rekruttering siden 1996 og vores rekrutteringsproces er effektiv. Vi er strukturerede og grundige når vi afdækker markedet for at håndplukke de bedste kandidater. Vi motiverer kandidaterne og vurderer om de er det bedste match til virksomheden.

Gennem hele rekrutteringsprocessen sparer vi med vores kunde om rekrutteringen, for at finde den rette profil og match til stillingen.

Selvom vi arbejder med search, bliver stillingen efter behov annonceret på vores hjemmeside, LinkedIn og relevante jobportaler på internettet. På den måde markedsfører vi vores kundes virksomhed og synliggør stillingen over for et bredere felt af kandidater.

Hvis kunden ønsker det, bliver rekrutteringen anonym og kandidaten bliver først bekendt med kunden ved jobsamtalerne.

Samarbejde med kunden

Vi bruger tid på at sætte os grundigt ind i din virksomheds kultur, strategi, organisation og markedsforhold.

Vi har samarbejdet gennem mange år med flere af de virksomheder vi løser rekrutteringsopgaver for. Det betyder at vi gennem vores indsigt i virksomheden får mulighed for at skabe det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Kvalitet i rekrutteringen

Når vi skal finde din nye medarbejder, omfatter kvaliteten i rekrutteringsprocessen såvel kandidaternes faglige kvalifikationer som deres personlige kompetencer i forhold til det givne job og en afvejning af om deres kvalifikationer og kompetencer passer til din virksomheds kultur.

Rekrutteringsydelser

Høi & Thomassen arbejder med følgende rekrutteringsydelser:

NEM Rekruttering er nemt, effektivt og gennemskueligt. Læs mere om NEM Rekruttering.

All-inclusive Rekruttering er alt indklusive. Læs mere om All-inclusive Rekruttering.


Jeg vil gerne kontaktes for at høre om Høi & Thomassen A/S' rekrutteringsydelser.

 

Høi & Thomassen A/S
Telefon 29 27 71 88

Hovedkontor:
Stakkesund 1
2100 København Ø

Afdelingskontor:
Jens Hansensvej 7
4100 Ringsted

Afdelingskontor:
Gludvej 13
7130 Juelsminde